Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online bedrijfsontmoetingsplatform binnenkort actief

Macfrut 2016 verwacht duizend inkopers van vijf continenten

De internationale beurs voor de AGF-sector, Macfrut, zal van 14 tot 16 september worden gehouden in Rimini en legt de focus dit jaar op internationalisatie en innovatie.

Beursorganisator Cesena Fiera laat weten dat enkele honderden kopers van alle continenten zich al voor deelname hebben geregistreerd. Om er een paar te noemen: Aartsenfruit BV, Univeg, Roveg, Cool Fresh Group, Gava Grup, Carrefour, Al Jazeerah Supermarkets, NRTC, Metro, Total Import, Grupo ARC Eurobanan, Staay Food Group, Grupo Hermanos Fernandez Lopez, Camposol en Levarht.



Renzo Piraccini, voorzitter van Cesena Fiera: "Gezien de prestigieuze namen onder de internationale kopers die hun deelname reeds bevestigd hebben, kunnen we zeggen dat de interesse in de handelsbeurs zeer groot is. Ons doel is om dit jaar 1.000 deelnemers binnen te halen. Macfruit blijft groeien en zal dit jaar minstens 100 exposanten meer dan vorig jaar hebben. Bovendien hebben we al meer dan 95% van de beschikbare ruimtes verkocht."

Macfrut is uniek in de AGF-sector, omdat het als enige beurs de gehele voorraadketen vertegenwoordigt. Drie dagen lang zal het evenement importeurs, distributeurs en retail verzamelen, samen met leidende producenten en bedrijven die geïnteresseerd zijn in de technieken die tijdens de handelsbeurs getoond worden. Gespecialiseerde bedrijven van alle segmenten van de AGF-keten zullen deelnemen.

De komende paar dagen roept Macfrut een nieuwe dienst in het leven, vooral gericht op kopers en exposanten: een online platform voor zakelijke ontmoetingen, waar je je via een simpele begeleide procedure kunt registreren om zo direct in contact te komen met alle hoofdrolspelers van de handelsbeurs. Met andere woorden: het is de ideale manier om je voor te bereiden op ontmoetingen, om afspraken te maken en om de kansen te benutten die een belangrijk evenement als Macfrut 2016 biedt.

Voor meer informatie:
Elena Vincenzi en Stefania Duminuco
Buitenlandse persdienst Macfrut c/o Fruitecom
Tel: 0039-059-7863894
Publicatiedatum: