Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Post-HBO leergang voor kwaliteitsprofessionals

30 augustus: Leergang Quality and Business Improvement in Food

Op dinsdag 30 augustus organiseren HAS Hogeschool en N&S Quality een gratis kennismaking met de leergang Quality and Business Improvement in Food in Zaltbommel. De bijeenkomst begint om 17.30 uur (inloop en eten) en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Tijdens deze kennismaking wordt de inhoud van de leergang gepresenteerd. Daarnaast wordt er een proefles gegeven van de module Business Improvement.

Meervoudig kijken naar kwaliteit
"Onze werkdruk is veel te hoog als afdeling kwaliteit. Wij krijgen als kwaliteitsafdeling de veranderingen maar niet doorgevoerd. De werkdruk wordt steeds hoger en het lijkt of we er alleen voorstaan." Een voorbeeld van vraagstukken waar kwaliteitsmanagers tegenwoordig mee te maken hebben.

Door de snel veranderende wereld en de daaruit voortkomende dynamiek binnen organisaties, wordt er een groot beroep gedaan op de kwaliteitsafdeling. Oplossingen die in het verleden succesvol bleken lijken niet meer te volstaan.
Daarom is het nodig dat er op een andere wijze wordt gekeken naar de uitdagingen waar men vandaag en in de toekomst mee te maken krijgt.

Nieuwsgierig?
Schrijf je dan hier in voor de proefles van 30 augustus in Zaltbommel. Aanvang 17:30 uur, inclusief warme maaltijd.


Voor meer informatie:
Pepijn Mols
N&S Quality
E: office@ns-quality.nl
W: www.ns-quality.nl
T: +31 (0)418 575859

Daniƫlle Graat
HAS
E: d.graat@has.nl
W: www.haskennistransfer.nl
Publicatiedatum: