Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH-franchiser Koornneef verkoopt winkels aan Ahold Delhaize

Edward Koornneef, AH-franchisehouder met locaties in Honselersdijk, Naaldwijk en Wateringen, heeft aangekondigd zijn vestigingen te verkopen aan Ahold Delhaize met ingang van medio oktober. Dat laat hij in een verklaring op zijn website weten.

Gedurende zijn periode als zelfstandig ondernemer groeide het bedrijf gestaag. "Niet alleen voor wat betreft oppervlaktes en aantal medewerkers, maar zeker ook in kwaliteit," blikt Edward terug. "We hebben diverse mooie, grote acties georganiseerd en tientallen verenigingen, goede doelen en lokale initiatieven ondersteund. We hebben veel prijzen gewonnen, waaronder vier keer de prijs van Beste Supermarkt van Zuid-Holland en als kroon op mijn werk de titel als Beste Supermarkt Ondernemer van Nederland."

Desondanks heeft hij besloten zijn aandelen terug te verkopen aan Ahold Delhaize. "De vestigingen gaan door als Winkel Werkmaatschappij (WWM) winkels onder de vlag van Albert Heijn. Vestiging Naaldwijk wordt op 16 oktober 2016 overgedragen, vestiging Wateringen op 30 oktober en vestiging Honselersdijk op 13 november. De naam Albert Heijn Koornneef zal verdwijnen. Na de overnames worden de winkels niet meer aangestuurd door een ondernemer, maar door Ahold Delhaize."

"De verkoop van Albert Heijn Koornneef heeft geen invloed op de planontwikkelingen van Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling. Het verandert dus niets aan de bouw van een supermarkt in Kwintsheul, het bouwplan de Rentmeester in Naaldwijk en alle overige ontwikkelingen," besluit Edward.
Publicatiedatum: