Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

26 September: Handelsronde Vers Fruit-Groenten in Lima, Peru

Speciaal voor de Nederlandse importeurs uit de AGF-sector organiseert de Trade Commission of Peru op maandag 26 september 2016 een Handelsronde Vers Fruit-Groenten in Lima, Peru. Dit twee dagen voor de belangrijkste voedingsbeurs in Latijns-Amerika, de ExpoAlimentaria in Lima (28-30 September).

De Handelsronde Vers Fruit-Groenten verbindt Nederlandse importeurs met Peruaanse exporteurs onder andere via matchmaking sessies. Deze sessies zullen zorgvuldig worden voorbereid zodat de Nederlandse bedrijven vooraf weten welke Peruaanse bedrijven ze zullen ontmoeten. De matchmaking sessies zullen die dag onderdeel uitmaken van een dagprogramma, waaronder een lunch, ruime mogelijkheid tot netwerken en inspirerende presentaties. Deelname aan deze Handelsronde is zonder kosten. Registratie is verplicht en kan via een e-mail naar het Hoofd Handelssectie Angelica Kroon: angelica.kroon@perutrade.nl.

Tegelijkertijd, vertrekt - in opdracht van Rijksondernemend Nederland (RVO)- van 25 september tot 1 oktober een brede handelsmissie van Nederlandse bedrijven naar Peru. De participerende bedrijven zijn vooral actief in de logistiek, verpakking en/of services sector van de voedselindustrie. Uiteraard is deelname aan de ExpoAlimentaria onderdeel van deze missie.

Tegen de achtergrond van deze brede handelsmissie naar Peru, is deelname aan de Handelsronde Vers Fruit-Groenten bijzonder interessant. Het verschaft namelijk niet alleen de mogelijkheid om Peruaanse bedrijven te leren kennen, maar ook andere Nederlandse bedrijven uit de AGF-sector.

Publicatiedatum: