Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gill en Mitchell van der Drift aan de slag in Ohio

In Wapakoneta, Ohio, zijn Gill en Mitchel van der Drift gestart met de bouw van een kas van 7,8 hectare. De onderaannemers zetten de eerste fase weg in opdracht van Thermo Energy Systems Inc. Mountain High is verantwoordelijk voor het fundament, de bouw, de beglazing en de schermen in dit project.

De kas is voor de Canadese kwekerij Golden Fresh Farms. Het bedrijf teelt momenteel al op zo'n 40 hectare kas in Ontario. De kas in Wapakoneta wordt de eerste faciliteit in de VS en is bedoeld voor jaarrond tomatenproductie. Het project biedt ruimte aan totaal 80 hectare kas.



Mountain High heeft de afgelopen jaren meer van dit soort projecten opgezet. Met projecten voor telers als SunSelect, Houweling's, Windset Farms, EuroFresh en Village Farms is het familiebedrijf de grootste onderaannemer van de VS geworden. Als we de foto's moeten geloven heeft het team van Mountain High het zelfs zo druk dat vader en zoon Van der Drift zelf de eerste paal in Ohio moesten slaan - en dat gaat ze best af.





"Het is best wel druk", ziet ook Michell. "We hebben net een ander project afgerond op Bushel Boy Farms in Minnesota voor VB Groep en na dit project zal ons team naar de westkust trekken om in Californië een grote kas te bouwen voor KUBO."


Voor meer informatie:
Mountain High Greenhouse Construction
Mitchell van der Drift
mitchell@mountain-high.com
www.mountain-high.com
Publicatiedatum: