Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 september, Elst

Symposium: Van trend naar winstgevende business

Consumenten willen steeds vaker verrast worden door nieuwe trends en eigentijdse producten. De tuinbouwsector heeft daar als geen ander mee te maken. Planten zijn onderdeel van de woonkamer en het terras geworden. De consument wil daar kunnen spelen met verrassende kleuren, vormen en met bijvoorbeeld hippe vazen. Recentelijk hebben de mini-komkommer en het pluktomaatje intrede in de keuken gedaan. Er is veel te doen op het gebied van trends en tuinbouwbusiness.

De regio Arnhem-Nijmegen is een tuinbouwregio waar veel sierteelt voorkomt. In de nabijheid van grote steden zoals Arnhem en Nijmegen weten telers dat de producten die gekweekt worden naadloos aan moeten sluiten op de wensen van consumenten. Een goede kijk op consumententrends en ontwikkeling van afzetketens is daarbij van cruciaal belang. Dit symposium besteed aandacht aan trends in de tuinbouw, maar ook over de vraag hoe trends kunnen bijdragen aan winstgevende omzet.

Sandra Könings neemt deelnemers mee in de trends die in de maatschappij spelen en wat dat voor de tuinbouwsector betekent. Maar zien we, bij bedrijven die op deze trends inspelen, ook betere bedrijfsresultaten? Patrick Zwaan zal ingaan op de vraag of trendgevoelige bedrijven ook beter presteren? Eef Janssen weet, als voorzitter van KANplant, van dichtbij hoe samenwerking kan leiden tot een betere marktpositie. Hij zal ingaan op de kracht van samenwerking in een veranderende markt.

Greenport Arnhem-Nijmegen, het Glastuinbouwpact en Rabobank Oost Betuwe nodigt mensen uit dit symposium bij te wonen.

Voor meer informatie:
Radboud Vorage
06 51431301
r.vorage@greenportarnhemnijmegen.nl

Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@greenportarnhemnijmegen.nl
Publicatiedatum: