Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ambassadeurs steken laatste asperges van het seizoen

Feestelijke afsluiting aspergeseizoen in Peel en Maas

Op vrijdag 24 juni heeft het AspergeGilde Peel en Maas het aspergeseizoen feestelijk afgesloten. Aan de ambassadeurs was de eer om de laatste asperges van het seizoen te steken op een aspergeveld van aspergeboerderij Sonnenschein, het aspergebedrijf van de familie Geraedts, in Panningen. Het AspergeGilde mocht bij deze afsluitingsactiviteit rekenen op een goede opkomst van telers, sponsoren, vrienden vrijwilligers en andere betrokkenen.



Een gezelschap van ruim zeventig genodigden verzamelde zich bij het aspergebedrijf van de familie Geraedts in Panningen. Nadat de ambassadeurs (Mustafa Amhaouch, Peter Engels, Marianne van Rijswijk, Sietze Tienkamp, Jan Bouten en Daan van der Reek) gezamenlijk arriveerden in een prachtige Engelse bus, gingen ze enthousiast aan de slag met het steken van de laatste asperges. Onder toeziend oog van de overige genodigden werd het aspergekistje goed gevuld, waarna het gezelschap - met de ambassadeurs in de Engelse bus voorop - verder trok naar Wijn & Golfdomein KapèlkesHof in Grashoek.



Daar werden de gestoken asperges door de ambassadeurs aangeboden aan Jeroen Thiesen, chef-kok van KapèlkesHof. Voorzitter Mat Kersten gaf na een korte terugblik op het seizoen het startsein voor de feestelijke en informele afsluiting. Op het terras van KapèlkesHof heeft het gezelschap tot in de late uurtjes genoten van een drankje en heerlijke aspergehapjes. Al met al een mooie afsluiting van een mooi Aspergeseizoen 2016.



AspergeGilde Peel en Maas wil graag iedereen bedanken die op enige wijze een steen(tje) heeft bijgedragen aan de vele activiteiten die afgelopen seizoen zijn georganiseerd ter promotie van de asperges in de Peel en Maas regio.

Voor meer informatie:
Lisa Gijsen
AspergeGilde Peel en Maas
Postbus 7021
5980 AA Panningen
T: +31 (0)77 3061744
W: www.aspergegildepeelenmaas.nl
Publicatiedatum: