Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Greeve Tuinbouwprojecten

Eerste aanmelding professionals WK KassieBouwen

Een bouwteam van Kees Greeve Tuinbouwprojecten heeft zich als eerste aangemeld voor deelname aan het Van der Ende WK KassieBouwen 2016 voor professionele bouwers. Teamleider is Michael van der Elst, die al ruim 25 jaar werkzaam is voor de kassenbouwer uit Bergschenhoek. Greeve deed ook mee in de vorige editie van het kampioenschap, dat werd gewonnen door het team van Certhon uit Poeldijk. De organisatie verwacht dat er dit jaar tussen de 12 en 16 bedrijven zullen deelnemen.


Team Greeve

Het evenement vindt dit jaar plaats op een nader te bepalen locatie op zaterdag 8 oktober. Voorafgaand aan het professionele kampioenschap wordt het WK KassieBouwen Junior gehouden. Een spannende wedstrijd voor kinderen, waardoor leerlingen van basisgroepen 7 en 8 spelenderwijs in contact te komen met tuinbouwtechniek.

Het Van der Ende WK KassieBouwen is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt georganiseerd door Stichting WK KassieBouwen, met als voornaamste doel om geld in te zamelen voor de ontwikkelingshulpprojecten van Stichting de Zaaier uit Maasdijk. De opbrengst van het Van der Ende WK KassieBouwen komt ook dit jaar weer geheel ten goede aan Stichting de Zaaier uit Maasdijk, een praktische hulporganisatie die zich met kennis van de agrarische sector, specifieke benodigdheden en financiƫle middelen, richt op enkele landelijke gebieden in het Noordoosten van Congo.

Van der Ende WK KassieBouwen is uitgegroeid tot een gezellig evenement voor ondernemers uit de Nederlandse tuinbouwsector, maar het is ook een dag die veel te bieden heeft voor het hele gezin. Voor meer informatie over het evenement, ga naar www.wkkassiebouwen.nl


Publicatiedatum: