Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5-7 oktober in Madrid: Fruit Attraction

Exposantenlijst online beschikbaar

Op www.fruitattraction.ifema.es is de lijst met exposanten die bevestigd hebben aanwezig te zullen zijn op Fruit Attraction 2016. Het evenement wordt van 5 tot 7 oktober georganiseerd door FEPEX en IFEMA in Madrid, Spanje.

Duidelijk is al dat er meer Spaanse vertegenwoordigers zullen zijn dan vorig jaar, uit voornamelijk Andalusië, Murcia, Valencia en Navarra. Op internationaal niveau is ook het aantal bedrijven uit Frankrijk, Italië en Nederland toegenomen. Tevens zullen er nieuwe landen deelnemen, zoals Colombia, Costa Rica en Egypte, wat zal bijdragen aan de reputatie van Fruit Attraction als belangrijk evenement voor producenten, distributeurs en exporteurs van fruit en groenten.

Er zullen 700 importeurs, retailers en internationale bedrijven uit 80 landen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de achtste editie van deze beurs. De meeste participanten zijn deskundigen uit de wereldwijde inkoop- en distributieketen en het programma is gericht op exposanten uit het productieveld, die hun voorstellen moeten indienen vóór 29 juli.

Aan de laatste editie namen meer dan 500 professionals uit de inkoop- en distributieketen uit 58 landen deel. Dit jaar zal Fruit Attraction, wegens de uitbreiding, worden gehouden in zes hallen: 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Naast de bedrijfsactiviteiten zullen er aanverwante workshops en activiteiten worden georganiseerd, waaronder het vierde internationale congres van pitloze consumptiedruiven (Grape Attraction).
Publicatiedatum: