Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vredenburg Creatief Culinair heet voortaan 'Food Things'

Omdat Vredenburg Creatief Culinair van mening is dat vernieuwing belangrijk is, heeft het culinair adviesbureau besloten voortaan door het leven te gaan onder de naam Food Things.

Food Things levert oplossingen voor de levensmiddelenindustrie, foodservice en hospitality. Dat doen wij door innovaties te ontwikkelen die passen bij consument, markt en techniek. Wij bedenken nieuwe concepten en producten, werken deze uit en starten ze op voor onze opdrachtgevers. Daarnaast verbeteren wij bestaande producten door ze waardevol(ler) te maken voor zowel opdrachtgever als consument. Door onze ruime culinaire ervaring kan Food Things opdrachten flexibel en succesvol uitvoeren in gevarieerde markten.

Food Things is onder andere gespecialiseerd in: productontwikkeling, beurs- en productpresentaties, hospitality oplossingen, umami, recepturen en foodstyling. Daarnaast is het bureau Groentesommelier en eigenaar van het presentatieplankje Stick it VCC.

Voor meer informatie, bezoek dan de website.


Saskia Vredenburg


Guus Vredenburg
Publicatiedatum: