Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Edeka heeft beste groenten- en fruitafdeling

De zelfstandige Edeka-winkeliers bewezen bij de 'Deutscher Frucht Preis' hun kundigheid op het agf-gebied. In de zes categorieën gingen er maar liefst vier Edeka-winkels afgelopen week met de felbegeerde onderscheiding 'Duitslands beste groenten- en fruitafdeling' vandoor. In de categorie 'supermarkt' had Edeka Görge uit Braunschweig de beste score en won daarmee de titel. Bij de 'grote supermarkten' kwam Edeka Stenger uit Aschaffenburg als winnaar uit de bus en in de categorie 'cash-and-carrybedrijven' eindigde Edeka Ueltzhöfer uit Heilbronn op de eerste plaats. De dit jaar voor het eerst uitgereikte speciale prijs 'beste afdelingsindeling' won het Edeka Center Wagner uit Coburg. Met de deelstaatwinnaars Edeka Kolb uit Volkach (Bayern) en Hieber's Frische Center uit Bad Krozingen (Baden-Württemberg) tellen nog eens twee Edeka-filialen tot de top-versspecialisten van Duitsland.


Bron: Edeka

Aan de hand van een omvangrijke beoordelingslijst, gecombineerd met onaangekondigde marktchecks door de juryleden, zet de 'Deutsche Frucht Preis' de prestaties van de winnaars in het licht. Tot de bepalende succescriteria tellen naast een buitengewoon assortiment, de beste productkwaliteit en de presentatie van de producten ook de adviserende competenties van het versteam evenals de creatieve verkoopideeën in de winkels.

Begeerde onderscheiding met traditie
Het Duitse 'Fruchthandel Magazin' en 'Rundschau für den Lebensmittelhandel' bekronen sinds 1996 Duitslands beste groente- en fruitafdelingen van het jaar. De 'Deutsche Frucht Preis 2016' werd op 12 mei in Baden-Baden in zes landelijke categorieën uitgereikt en daarnaast werd er nog een deelstaatwinnaar uit elk van de Duitse deelstaten gekozen. Reeds in februari 2016 waren de groente- en fruitafdelingen van het 'Edeka center' voor de derde keer op rij met de 'Fruchthandel Magazin Retail Award' onderscheidden.
Publicatiedatum: