Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterke groei Fresh Business Expo Ukraine 2016 verwacht

De organisatoren van Fresh Business Expo Ukraine (29 november - 1 december 2016, Kiev) verwachten dat de beurs met minstens 30% zal groeien. Fresh Business Expo is de enige vakbeurs in de Oekraïne die zich richt op de hele versproductketen.

De marktsituatie wordt steeds gunstiger. Dit jaar wordt er voor het eerst in jaren voorspeld dat de Oekraïense economie met zo'n 2% zal groeien. De vrijhandelsovereenkomst tussen de EU en de Oekraïne opent mogelijkheden voor uitbreiding van de export naar de hele Europese Unie. Oekraïense producenten zullen de komende jaren flink in nieuwe apparatuur en machines moeten investeren zodat hun productie aan Europese normen voldoet. Om deze combinatie van factoren heeft de Nederlandse ABN Amro bank de Oekraïne bekroond met de eerste plaats op de lijst van meest veelbelovende agrarische markten wereldwijd. 

Organisator Kuno Jacobs: "Ondanks uitdagingen zijn we er vorig jaar in geslaagd een zeer geslaagde editie 2015 te organiseren met een exposanttevredenheid van 84%. In principe zullen alle bedrijven die vorig jaar deelnamen het dit jaar weer doen. Daarnaast zien we veel belangstelling van nieuwe bedrijven als gevolg van de veranderende marktsituatie."

Naast de toename van de exposanten zien de organisatoren nu al een sterke groei van de bezoekersaanmeldingen online. Op basis van vooronderzoek worden er meer dan 4.000 bezoekers uit alle delen van de Oekraïne en de buurlanden verwacht. 

Een van de belangrijkste succesfactoren van de beurs is de door Fruit Inform georganiseerde conferentie "Fruits & Vegetables of Ukraine". De conferentie en tentoonstelling trokken vorig jaar vooraanstaande telers, handelaren, supermarkten, importeurs, exporteurs, verwerkers en leveranciers van basismateriaal en apparatuur. 

Voor meer informatie:
Nova Exhibitions BV
Tel. +31 85 401 73 97
Publicatiedatum: