Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eendaags evenement om AGF in foodservice branche te promoten

London Produce Show lanceert Foodservice Forum

De London Produce Show heeft het programma van het Foodservice Forum, dat plaatsvindt op 8 juni, bekend gemaakt. Het eendaagse evenement wordt gehouden van 8.45 uur tot 17.25 uur in de Balzaal van het Grosvenor House Hotel, Londen.

Het interactieve Foodservice Forum richt zich op de veelzijdige Britse foodservice branche. Het thema van deze dag is 'Putting Produce First', waarbij het promoten van AGF in de horeca centraal zal staan.

Het Foodservice Forum zal aanspreken bij culinaire zwaargewichten en grote internationale en Britse foodservicebedrijven. Het programma bestaat uit workshops, paneldiscussies, kookdemonstraties en brainstormsessies, alle gericht op het promoten van AGF in de foodservicebranche. Sprekers en panelleden zullen onderwerpen behandelen zoals: AGF 'het nieuwe fastfood', 'menu's op maat', het terugdringen van voedselverspilling en voedzame maaltijden voor de jeugd. Het forum wordt gesponsord door Reynolds, Westlands, Chefskit en Feedback.

Eén van de hoofdsprekers zal Andy Clarke zijn, producent van de populaire BBC-reeks Saturday Kitchen. Hij zal de deelnemers laten zien hoe AGF niet alleen voor de consument aantrekkelijker gemaakt kan worden maar ook voor koks. 

Tijdens het Foodservice Forum zullen deskundigen uit de branche informatie geven over wat er nodig is om deel uit te maken van de snelgroeiende Britse horecawereld. Er is eveneens gelegenheid tot netwerken met leveranciers, topkoks en AGF-deskundigen.

De dag is gratis bij te wonen voor koks en AGF-handelaren. Voor overige deelnemers geldt een bijdrage van €125,40. Het dagprogramma is via onderstaande link te bekijken.

"In tegenstelling tot vroeger kijkt de wereld momenteel naar Londen voor de nieuwste culinaire trends," legt London Produce Show- manager, Tommy Leighton, uit. "We bieden AGF-specialisten en professionals uit de foodservicebranche nu een unieke kans om ervaringen uit te wisselen."

Jason Danciger zal gastheer zijn van het evenement.

Bezoek www.londonproduceshow.co.uk om deel te nemen
Klik hier/here voor het dagprogramma van het Foodservice Forum

Voor meer informatie:

Tommy Leighton, Managing Director
T: +44 (0)7773 428325 Email: tommy.leighton@producebusinessuk.com
Linda Bloomfield, Sales Manager
T: +44 (0)7711 509709 Email: linda.bloomfield@producebusinessuk.com
Sylvester Dash, Account Manager
T: +44 (0)7342 885393 Email: sylvester.dash@producebusinessuk.com
Publicatiedatum: