Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Taugé steeds vaker in de Europese keuken"

Feiten & Fabels bij Evers Specials

Tholen - Afgelopen week was de presentator van SBS' Feiten & Fabels te gast bij taugéspecialist Evers Specials. Jelle Kuijper leidde het team door het teeltproces en de kok van Gastronomix liet zien dat taugé allang niet meer exclusief voor de Aziatische keuken bedoeld is.

"Het was een enthousiast team en onlangs het korte tijdsbestek is het een goed resultaat. De insteek was namelijk goed. Taugé kan in veel meer gerechten gebruikt worden dan in de Aziatische keuken. Dat zien we ook terug in het feit dat de afzet van kleinverpakking groeit. Natuurlijk gebruiken de Aziatische koks de 10 kiloverpakkingen maar steeds meer Europese koks gebruiken de kleinverpakking van een kilo tot een paar gram."



Meer informatie:
Evers Specials
Jelle Kuijper
E: J.Kuijper@eversspecials.nl
T: 0031243481422
www.eversspecials.nl