Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AB Brabant werft personeel in Polen

Vanwege de toenemende vraag naar vakkundig personeel in de tuinbouw is AB Brabant een actieve wervingscampagne voor extra nieuwe vakkrachten gestart in Polen. Daarmee speelt de Noord-Brabantse personeelsvoorziener in op het groeiende tekort aan goed personeel in deze sector.

Het ontstane personeelstekort in de tuinbouw vult AB Brabant al jarenlang deels in met vakkrachten uit andere EU-landen, voornamelijk uit Polen. De uitzendorganisatie werkt daar nauw samen met professionele werving- en selectiebureaus. Daarnaast is AB Brabant aandeelhouder van AB Jobservice, ook een werving- en selectiebureau gevestigd in Polen. Recent heeft AB Brabant in samenwerking met AB Jobservice een grote wervingscampagne opgestart om de instroom van vakkundige medewerkers – zowel in kwaliteit als kwantiteit - te waarborgen. Aansluitend aan deze campagne organiseert AB Brabant in Polen drie informatiebijeenkomsten voor belangstellenden. Zij krijgen tijdens deze bijeenkomst informatie over werken in Nederland en uitleg over de vacatures die AB Brabant heeft openstaan.

Namens AB Brabant zijn commercieel medewerker EU Gosia Hereijgers en accountmanager Swen Jansen op dit moment in Polen om de werving en selectie van vakkrachten in goede banen te leiden. De eerste twee informatiebijeenkomsten in Lublin en Kalisz hebben inmiddels hun vruchten afgeworpen.

Voor meer informatie:
AB Brabant
De Ronde 4
5683 CZ Best
Postbus 61
5680 AB Best
T 0411 612080
F 0499 372017
info@abbrabant.nl
www.abbrabant.nl
Publicatiedatum: