Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14-16 september 2016 in Rimini Fiera

Macfrut 2016 heeft internationale allure

Macfrut geldt meer en meer als een internationale showcase voor de groenten- en fruitsector. De editie beslaat dit jaar zeven paviljoens (één meer dan vorig jaar), die van 14 tot 16 september 2016 exposanten en bezoekers van over de hele wereld in Rimini Fiera verwelkomen. 71% van de beschikbare ruimtes zijn reeds verkocht: een succes.

Macfrut richt zich deze editie op opkomende producerende landen en nieuwe consumentenmarkten met drie doelgebieden: Oost-Europa, het Middellandse-Zeegebied en Zuid-Amerika. Het doel is niet alleen gericht op het bieden van een podium voor de groenten en fruitsector, maar ook op bedrijven die innovatie en internationalisering voorstaan.



Ter voorbereiding op de 33e editie zijn er vier internationale evenementen gepland: het eerste evenement in Mexico (die een paar dagen geleden werd gehouden), een andere in Polen (begin april) en een evenement in Peru (medio april), terwijl de Mac Fruit Attraction aan het begin van mei in ll Cairo wordt gehouden.



Tijdens een bijeenkomst op Cesena Fiera een paar dagen geleden zagen de bezoekers de sterke focus van Macfrut Comité op internationalisering: de editie 2017 van (10-12 mei) zal bij Rimini Fiera plaatsvinden. 50 Italiaanse professionals uit de gehele groentesector, inclusief supply chain, bereikten overeenstemming over dit besluit. Door te kiezen voor de maand mei plaatst Macfrut zichzelf in het midden van het jaar waardoor het zich beter kan onderscheiden van andere internationale evenementen. Een belangrijke beslissing.

Voor meer informatie:
Elena Vincenzi and Stefania Duminuco
Macfrut foreign press office c/o Fruitecom
Tel: 0039-059-7863894

Publicatiedatum: