Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bouwupdate CombiVliet: 4,5 hectare staalconstructie staat

Afgelopen week is Havecon lekker op stoom gekomen. In één week tijd hebben ze voor de kas van CombiVliet van 12 hectare de hemelwaterafvoeren gemonteerd. Alle materialen voor de hemelwaterafvoer zijn netjes op tijd geleverd door Holstein Waterservices.



De levering van materialen luistert deze keer nauw, omdat er relatief weinig ruimte is om e.e.a. dichtbij het project op te slaan. Er staat nu circa 4,5 hectare staalconstructie overeind.

De "mannen van staal" moeten goed opletten welke kolommen waar komen, omdat er hier en daar ook gaten in de kolommen zitten voor de elektro en belichtingsinstallatie.

Marco Broch is volop bezig met het ingraven van de middenspanning-kabels (20.000 Volt). Deze kabels zijn geleverd door Alfen. Om het later inklinken van de grond en het verzakken van buisrailsteunen te voorkomen, wordt de grond verdicht waar gegraven is met een speciale aandrukrol.

FBO is bezig om in opdracht van verwarmingsbedrijf Dalm de laatste PE-opstanden voor de LT-verwarming op de juiste plekken te monteren.

Klik hier om de foto's te bekijken.

Voor meer informatie:
CombiVliet
Oranjepolderweg 15
2676 CL Maasdijk
M. 06 10105530
E. martine.vandermeer@combivliet.nl
W. www.combivliet.nl
Publicatiedatum: