Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specialist op Frischezentrum Frankfurt

Yavuz teelt zelf in Turkije onder contract

"Onze kracht is de directe import vanuit Turkije", zegt Ruhi Yavuzs, directeur van de Duitse groothandelaar Yavuz, gevestigd in het Frischezentrum Frankfurt. "Wij hebben een omvangrijk versassortiment en hebben ons over de jaren ontwikkeld tot de grootste directe importeur van Turkse verswaren hier in het Frischezentrum Frankfurt." Tot de klanten van de groothandelaar tellen onder andere grote klanten uit de regio Frankfurt am Main evenals de regionale levensmiddelenhandel en handelsketens.


Ruhi Yavuzs, directeur van Yavuz

Eigen merk 'Halil Yavuz'
"Het huismerk van Yavuz is het merk 'Halil Yavuz', waarvan de producten in Turkije door middel van contractteelt geproduceerd worden", zegt de directeur. "Het merk 'Halil Yavuz' omvat onder andere diverse soorten paprika's en aubergines."



"Onze klanten weten onze kwaliteit te waarderen"
Het bedrijf is sinds 30 jaar binnen de branche actief en hoort tegenwoordig tot de grootste en oudste groothandelsbedrijven in het Frischezentrum. Vroeger nog door zijn vader, wordt Yavuz GmbH tegenwoordig in de tweede generatie door Ruhi Yavuzs gerund. Hij weet: "Onze klanten weten onze kwaliteit te waarderen. Onze langjarige handelsbetrekkingen met onze partners ter plaatste hebben ertoe geleid dat we ons tegenwoordig tot de belangrijkste importeurs van Turkse producten in Duitsland mogen tellen."



Eigen leveringsservice
Naast de verkoop in het Frischezentrum heeft Yavuz ook een eigen leveringsservice waarmee dagelijks in heel Duitsland klanten beleverd worden. Ruhi Yavuzs: "Als het mogelijk is, dan coördineren wij de directe aanlevering zo dat de producten uit Turkse teeltgebieden zonder omwegen bij onze klanten terechtkomen."


Ruhi Yavuzs
YAVUZ GMBH
Internationaler Fruchthandel
Frischezentrum Frankfurt
Josef-Eicher-Straße 10, 60437 Frankfurt am Main
Tel. +49 (0)69 4940324
info@yavuz-frankfurt.de
www.yavuz-frankfurt.de


Publicatiedatum: