Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Logistica: toeleveranciers, telers en handelaren op dezelfde beursvloer

Tholen - Het zit er weer op, de Fruit Logistica van 2016. En nog meer dan vorige jaren is zichtbaar dat de producerende sector behoefte heeft aan het ontmoeten van de handel. 



Bekijk de fotoreportage van de tuinbouw op de Fruit Logistica hier.

Telers staan zelfstandig op de beurs, zijn bij hun coöperaties in de stand vertegenwoordigd of bezoeken de beurs zelfstandig - en de telers trekken weer andere bedrijven aan. In de Nederlandse hal is hierdoor al jaren een behoorlijke delegatie tuinbouwtoeleveranciers te vinden en met de komst van het Dutch Pavillion en de bijbehorende seminars is die rol alleen maar gegroeid.

Ook buiten de Nederlandse hal is de tuinbouw goed vertegenwoordigd - in de stands en daarbuiten. Op de gangpaden waren niet alleen uit heel Europa, maar ook uit andere continenten vertegenwoordigers te vinden: Amerikaanse kassenbouwers, Canadese telers. "Eigenlijk missen we alleen de Russen nog", constateerde een standhouder. 

De groei van de tuinbouw zorgt voor een beurs die voor de producerende sector enorm interessant en uniek is - maar kritiek komt er ook. Zit de handel te wachten op leveranciers van lampen en van kassen of maakt de beurs zichzelf daarmee kapot?