Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Peter Cardoen, Groothandel Claessens

"Paarse spruiten zijn geen hype"

Tholen - Spruiten zijn tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar in de groene kleur, maar ze hebben sinds enkele jaren ook een paars broertje. En daar is zeker interesse in. Dit vertelt Peter Cardoen van Groothandel Claessens uit Antwerpen. "Deze komen rechtstreeks van een teler, dus wij kunnen ze vers aan onze klanten leveren. We hebben de paarse spruiten sinds vorig jaar in het assortiment. De horecazaken tonen veel interesse in dit product. Het volume is nog niet zo groot, maar de vraag is wel verdubbeld sindsdien."



Geen hype

Volgens Peter zijn er regelmatig nieuwe producten en is het pas na een tijdje zichtbaar of een product een 'blijvertje' is. "Soms zie je hypes voorbij komen, maar de paarse spruit is een trend die doorzet, een groente die blijft. De smaak is een stuk milder dan de groene spruit en dat trekt de aandacht bij velen. En natuurlijk zijn ze erg gezond!" Claessens biedt op dit moment geen paarse spruiten, maar verwacht volgende week weer een nieuwe levering vanuit Nederland. Het bedrijf heeft ook de flower sprout in het assortiment. Ook dit product komt rechtstreeks van de teler.

Groothandel Claessens is gespecialiseerd in het leveren van een totaalassortiment groenten, fruit en primeurs aan horeca, bakkers, slagers en grootkeukens. Het bedrijf heeft locaties in Antwerpen en Brugge en de zaakvoerders zijn de broers Tom en Guy Claessens.

Voor meer informatie:
Groothandel Claessens
Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
Tel: +32(0)3 2374429
Fax: +32(0)3 2482068
www.groothandelclaessens.be
antwerpen@groothandelclaessens.be