Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: door lage temperaturen daling komkommeroogst

Liu Weiyuan, marketing manager van Qudi komkommers, zei dat de recente lage temperaturen in de zaailingen periode de hoeveelheid Qudi komkommers op de markt beïnvloedde. In een normale situatie is het dagelijkse handelsvolume ongeveer 300.000 kilo.Nu is het ongeveer 100.000 kilo. De groei van de komkommer wordt beïnvloed door diverse weersomstandigheden. Als de temperatuur gewoon is, dan is de hoeveelheid komkommers op de markt hoog. Als de temperatuur lager is, dan is de hoeveelheid komkommers lager. 



Nu is het aantal komkommers laag. Naast de invloed van het weer heeft dit ook te maken met de focus van de teler op het zaaien. De huidige zaailingen zijn geplant in juli. Nieuwe uitlopers moeten nu verwijderd worden. Nieuwe geplante zaailingen kunnen voor en na het Voorjaarsfestival komkommers geven.

Qudi komkommers waren altijd al beperkt leverbaar op de nationale markt. Het is redelijk om te stellen dat wanneer het aantal komkommers laag is, de prijs hoog zal zijn. Maar Liu Weiyuan zei dat de komkommer prijs desondanks daalde van 0,84 euro per kilo tot 0,64 euro per kilo. Deze dalende lijn zal volgens hem echter niet lang doorzetten. De verwachting is dat de prijs van de komkommer rond Nieuwjaar weer ongeveer 0,84 euro de kilo zal zijn.

Bron: Jinan Times

Publicatiedatum: