Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman lanceert Duitse webshop tijdens IPM Essen

Tijdens de IPM in Essen lanceert Royal Brinkman haar Duitse webshop. De grootste Nederlandse webshop voor de professionele tuinbouw is nu ook in het Duits beschikbaar. De Duitse webshop is ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets en is bereikbaar via webshop.royalbrinkman.de



De Royal Brinkman webshop geeft nu ook telers in Duitsland de mogelijkheid om in te loggen op 'Mijn Royal Brinkman'. Hier vinden zij favoriete artikelen, order- en factuurhistorie en uitgebreide productinformatie. In de actuele Productcatalogus met foto's kunnen zij snel en eenvoudig zoeken naar het juiste product. Met enkele muisklikken is de order geplaatst en door de persoonlijke contactpersoon verwerkt. Royal Brinkman zet hiermee haar volgende stap in digitalisering.

Snel inkopen
Bestelgemak is erg belangrijk voor een efficiƫnt inkoopproces. De klant hoeft geen rekening meer te houden met de openingstijden van de Royal Brinkman vestigingen en kantoren, bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. De artikelen die de klant regelmatig bestelt, worden in 'uw favorieten artikelen' geplaatst. Eenmaal toegang tot de Royal Brinkman Webshop, heeft de klant ook direct toegang tot zijn/haar inkoophistorie en facturen. Via de webshop heeft de klant altijd in beeld wie zijn accountmanager en/of verkoopbinnendienst medewerker is. Ook zijn de specialisten van Royal Brinkman beschikbaar voor het geven van persoonlijk advies op het gebied van de zeven thema's teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en service artikelen.

Aanmelden
Relaties van Royal Brinkman kunnen direct gebruik gaan maken van de webshop na het aanvragen van een toegangscode, via [email protected]. Vermeld hierbij uw naam, adres en klantnummer (te vinden op uw factuur). Tevens maakt iedereen die tot 23 februari 2016 een toegangscode voor de Duitse webshop aanvraagt kans op een iPad! Meer informatie over de Duitse webshop vindt u in de stand van Royal Brinkman op de IPM Essen van 26 tot 29 januari 2016, standnummer 3D34.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
[email protected]
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: