Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laat je huis naar tomaat ruiken met tomatengeurkaarsen

Het is bijna jammer dat de feestdagen weer voorbij zijn want dit cadeau zou op eenieders verlanglijstje moeten prijken. Een Geurkaars Tomaat - wie wil dat nou niet?

Bloemen, sandelhout, sinaasappel, vanille, fruit - geurkaarsen zijn al een paar jaar enorm populair en je zou denken dat de meeste geuren onderhand ook wel bekend zijn. Toch verrassen de makers nog regelmatig. Zo blijkt er een uitgebreid aanbod aan tomaten-geurkaarsen te koop te zijn.



Bij Amazon kun je al vanaf 9 dollar je huis laten geuren naar tomaat. "De schone, kruidige geur van tomatenbladeren", omschrijft de webwinkel. "Precies de geur die ontstaat als je tomatenbladeren tussen je vingers wrijft." De kaars is gemaakt in de VS en is - niet onbelangrijk - GMO-vrij.

Voor diegene die wat ruimer in het budget zit is de kaars van True Grace een aanrader. Voor 16 pond krijg je niet alleen de bladgeur, maar ook de geur van de vrucht zelf erbij. "Denk aan tomaten die langzaam rijpen en aan de tros lekker opdikken", staat er bij de omschrijving.

Voor de echte luxepaarden heeft ook high-end merk Jo Malone een tomatengeurkaars in de aanbieding. Voor een luttele 42 pond kun je gaan voor een echt kwaliteitsproduct: een geurkaars met de geur van kastomaten! "Aarde, bladeren en zon", zo luidt de omschrijving. "Knapperig en met een groene stengel, levendig met Artemisia, fruitig dankzij kassen en rustend op een kussen van mos. Pittig en suggestief."


Publicatiedatum: