Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Red Tomatoes in Oostenrijk geplant

De 7,8 hectare grote kas van Red Tomatoes, het jongste project van Christian Zeiler, in het Oostenrijkse Margarethen am Moos staat al weer een week of twee vol met tomatenplanten. Bovendien kan er vanaf nu gestart worden met de belichting. Een prestatie van formaat, zeker als bedacht wordt dat begin juni pas de stempels op de bouwvergunning werden gezet.



"Je weet dat je een enorm risico aangaat als je zo laat beslist nog te gaan bouwen", aldus Christian Zeiler. "Je weet ook dat er strubbelingen komen en zaken fout kunnen gaan, maar alles is naar tevredenheid en binnen het tijdsbestek opgelost".

Het betreft een voor deze regio uniek kassenproject waarin gebruik gemaakt wordt van bio-warmte, assimilatiebelichting en een ontvochtigingssyteem waarmee ook energie terug gewonnen wordt.





Dankzij de strakke planning van Looije Agro Technics en de enorme inzet en betrokkenheid van alle leveranciers en installateurs kon de nieuwbouw in het gewenste recordtempo worden gerealiseerd.

Vanaf midden December liggen de overheerlijke smaaktomaten van bedrijf Red Tomatoes weer in de schappen van de Oostenrijkse supermarkt in de Zeiler verpakking.

Publicatiedatum: