Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geert van Veen (Prins Group) regeert met hart en verstand

Tholen - Geert van Veen benut zijn ruime 25 jaar ervaring in de tuinbouw op zijn eigen persoonlijke manier. Zijn beslissingen over ieder afzonderlijk project neemt hij op basis van cijfers en op zijn onderbuikgevoel. Dit laatste is belangrijk. Geert: "Ik hecht hier veel waarde aan. Klantenrelaties zie ik als een samenwerkingsverband. En dat is gebaseerd op wederzijds begrip. Dit wederzijdse begrip voor elkaars (bedrijfs)cultuur en belang heeft ons ver gebracht."



Oplossingen bieden
Prins Group heeft in meer dan 40 verschillende landen projecten gebouwd en altijd stond de relatie met de klant centraal. Geert: "Wij verkopen natuurlijk (kas)projecten, maar eigenlijk bieden we een oplossing. Wij zitten met de klant om de tafel en denken samen na over het meest geschikte product voor iedere afzonderlijke klant. En dat leidt tot fraaie dingen." De onderzoekskas die over 2,5 week afgerond zal worden voor Florimond in Frankrijk is daar een goed voorbeeld van.

Prins Group gaat als het ware samenwerkingen aan met haar klanten. Ook met zakelijke partners zoekt Prins synergie. Stolze is er daar één van. Deze relatie gaat al jaren terug. "Deze relatie is een waardevolle voor ons. In het buitenland hebben onze wegen elkaar gekruisd. Tot op de dag van vandaag realiseren we mooie projecten. "Wij hebben allebei onze eigen know how en maken daar over en weer dankbaar gebruik van. Samen ontwikkelen we onze producten verder door."


Bouw van het Florimond-project in Frankrijk

Vertrouwen
Geert van Veen ziet dat deze benadering hem repeterende opdrachten oplevert. Aan buitenlandse partners van Prins vraagt hij vertrouwen én geeft hij vertrouwen. Dat is de manier waarop hij wil werken. "Anders kan het ook niet. Vertrouwen staat aan de basis van iedere overeenkomst." Prins volgt de ontwikkelingen van alle projecten overigens nauwgezet. Ze willen niet voor onverwachte vervelende verrassingen te komen te staan en zijn alert.

De nadruk op menselijke relaties van Geert is bepalend voor zijn professionele ambities. "Het leven draait niet alleen om geld," besluit hij.

Voor meer informatie:
Prins Group
Bovendijk 38
2295 RZ KWINTSHEUL
www.prinsgroup.com
geert@prinsgroup.com
tel (0174) 52 68 80