Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4Evergreen geeft aandacht aan nieuwe paprika-concepten

Op vrijdag 9 oktober 2015 is de nieuwe huisstijl van paprika kwekerij 4Evergreen gepresenteerd op hun hoofdlocatie in Steenbergen. Het bedrijf heeft de laatste jaren een professionaliseringsslag doorgevoerd met strakke lijnen in de volledige organisatie. Het nieuwe logo en de huisstijl sluiten hier op aan en behouden het vertrouwde gevoel. De huisstijl zal gefaseerd worden doorgevoerd.



De nieuwe website is een platform voor het presenteren van de paprikaconcepten die 4Evergreen heeft ontwikkeld waaronder de unieke rood-geel gestreepte Enjoya paprika. Het ontwerp van de website is fris en modern hetgeen past bij de organisatiecultuur van 4Evergreen. De website en huisstijl zijn in samenwerking met Panorama Studios ontwikkeld zodat deze voorzien is van de laatste technieken.

Als winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2014 heeft het bedrijf veel nationale en internationale waardering gekregen. Tijdens de handelsmissies met het Koninklijk paar zijn nieuwe markten aangeboord op het Amerikaanse continent, Japan en Korea. In deze markten is veel vraag naar Nederlands geteelde producten en de unieke Enjoya paprika. 4Evergreen ontwikkelt kennis op het gebied van duurzaam kweken van paprika's.

www.4evergreen.nl
Publicatiedatum: