Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vanaf week 44 bij FV SeleQt

Jaarrond boterbonen uit Guatemala

Boterbonen zijn de gele variant van de groene haricot verts. Ze zijn zachter en zoeter van smaak. De boterbonen zijn in Nederland voornamelijk bekend in een potje of uit blik. In Frankrijk vind je de boterbonen al veel vaker. Ze worden daar zelfs meer gegeten dan de groene. FV SeleQt, producent van peulvruchten en kruiden, is trots dat ze hun assortiment kunnen verbreden met deze kleurrijke haricot verts.



"Na veel testen te hebben gedaan op onze farms, hebben we uiteindelijk met veel zorg en aandacht het juiste ras gekozen. Je hebt veel verschillende rassen van de boterbonen, maar wij gaan alleen voor de beste kwaliteit en juiste kleur", aldus Annemiek van Zeijl. Wij telen de boterbonen jaarrond op onze farms in Guatemala. Vanaf week 44 kan FV SeleQt dan ook de boterbonen jaarrond aanbieden.

De boterbonen kunnen op de dezelfde manier worden bereid als de groene haricot verts. Ze kunnen ook net als de groene niet rauw worden gegeten.

Voor meer informatie
FV SeleQt
Poeldijk
Tel: +31 174 214 500
info@fvseleqt.nl

Publicatiedatum: