Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Tim Slaedts: "Mensen grijpen nog niet naar wintergroenten"

Flinke omzetstijging bij FreshFood dankzij nieuwe locatie

Tholen - In februari dit jaar opende groot- en kleinhandel FreshFood uit Geel een nieuwe winkel aan een drukke straat. "De zichtbaarheid is een stuk verbeterd. Hierdoor hebben we nieuwe klanten gewonnen", vertelt eigenaar Tim Slaedts tevreden. "We hebben een serieuze groei doorgemaakt. Qua omzet zitten we nu al aan het cijfer van vorig jaar en het derde kwartaal is nog niet eens afgelopen. Ik verwacht aan het einde van 2015 een omzetstijging van 30% voor de groothandel."



Overgangsperiode

Naast een nieuw gebouw werd geïnvesteerd in nieuw personeel en een nieuwe wagen. "Het is echt heel druk geweest tot nu toe. Alleen in het bouwverlof was het wat rustiger." In de handel is het momenteel een overgangsperiode van zomer naar herfst. "We hebben nog steeds nectarines en perziken, maar die zijn bijna gedaan. Binnenkort starten we weer aan het wildseizoen met boschampignons, pompoenen en dergelijke. Ook de Clementines en mandarijnen beginnen weer." Volgens hem lopen de wintergroenten nog niet echt. "Het weer is nog niet constant. De ene dag is koud en de andere dag weer 20 graden. Mensen grijpen nog niet naar spruiten, savooie kool of pastinaak."



Qua prijzen valt volgens de handelaar op dat aubergines vorige week erg duur waren. "Momenteel ligt dat weer op normaal niveau. Ook de Romanesco bloemkool ligt vrij hoog in prijs, maar dat komt doordat het aanbod is verminderd." FreshFood probeert zo veel mogelijk Belgisch product te voeren. "Vorig jaar hebben we maar drie weken met Spaanse tomaten gewerkt. Vroeger duurde die periode wel langer."

Voor meer informatie:
Fresh Food bvba
Molseweg 162
2440 Geel
Tel : 014 31 71 35
Fax : 014 32 06 38
Gsm : 0479 74 33 72
info@freshfood.be
www.freshfood.be