Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vanaf 2016 alle Flandria-tomaten in nieuw jasje

Nieuw: Elite-tomaten met 'houtlook'

Met het aantreden van de herfst meet de Elite-tomaat van Flandria zich een nieuw jasje aan. Kistenkaarten, labels en tussenvellen zullen voortaan gehuld zijn in een houtlook. Vanaf 2016 zullen ook nieuwe dozen beschikbaar zijn. Vanaf september krijgen alle verpakkingen van Elite een grondige make-over. De gekende smaakvolle trostomaat uit het Flandria-gamma zal voortaan gepresenteerd worden in een houtlook. De lichte kleuren contrasteren mooi met de typische felrode kleur en de donkergroene kroon van deze tomaat.



Guaranteed Authentic Taste
De nieuwe stijl sluit mooi aan bij de keuze van de Elite-telers om deze authentieke tomaat te telen volgens tradities. Op de nieuwe doos en kistenkaart wordt dit element duidelijk in de kijker gezet door een opvallend brandmerk met de slogan 'guaranteed authentic taste'. Dit najaar zullen de huidige dozen worden opgebruikt. Vanaf 2016 zullen de nieuwe dozen beschikbaar zijn. Ook de andere Flandria-tomatensegmenten zullen vanaf 2016 in een nieuw jasje worden gestoken.

Fijne en smaakvolle trostomaat
De Elite is een trostomaat met een dieprode kleur. Geschikt voor mensen die houden van een iets stevigere tomaat met een heerlijke smaak. De Elite wordt geprezen voor zijn lange houdbaarheid. De vruchten van dit segment zitten stevig aan de steel. Voor meer info kunt u terecht bij de commerciële teams van de LAVA-veilingen.

Voor meer informatie:
LAVA – Ilse Ceulemans
015/50.42.50
ilse.ceulemans@lava.be

Publicatiedatum: