Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage

Gezellige drukte kenmerkt zevende Aardbeien Demodag

Tholen - Prijzen voor de Furore van Fruitmasters en eervolle vermeldingen voor twee innovaties - maar vooral op ontspannen wijze bijpraten met de hele sector. Dat was de Aardbeien Demodag die afgelopen vrijdag gehouden werd in Rijsbergen.

Bekijk de fotoreportage hier.



Door de felle regenbuien waren de demovelden afgelopen vrijdag iets modderiger dan verwacht, maar dat drukte de sfeer en de opkomst op de Aardbeien Demodag absoluut niet. De zevende editie van de Aardbeien Demodag keerde terug naar de oorsprong van het evenement, in Rijsbergen. Bij Maatschap Vermeeren verzamelde de sector zich om eens bij te praten over de ontwikkelingen in de sector. Ruim zestig standhouders toonden de ontwikkelingen in de sector.

Prijzen voor smaak en innovatie
Traditioneel wordt tijdens de Aardbeien Demodag ook de smaaktest voor de Lekkerste Aardbei gehouden. Dit jaar ging Fruitmasters er met de prijs vandoor. Uit acht aardbeien werd hun Furore tot lekkerste gekozen. Ook was er een prijs voor de beste innovatie - maar hiervoor lag het animo met twee inzendingen beduidend lager. Uiteindelijk gingen beide inzenders er met een eervolle vermelding en een aardbeientaart vandoor.

Bekijk de fotoreportage hier.