Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jurgen van Herp, Cabka IPS:

"SPAR Oostenrijk schakelt over op Eye-Catcher in AGF-schap"

Tholen - SPAR Oostenrijk heeft gekozen voor het schappresentatiesysteem Eye-Catcher van Cabka IPS. Het systeem resulteert in een aantrekkelijke presentatie, optimale productbeschikbaarheid, een hogere omzet en 30 tot 50% minder derving. "De Return On Investment is daarom in twee maanden al bereikt", vertelt Jurgen van Herp.



Het is een presentatiesysteem, waarin een speciaal frame onder de groenten- en fruitverpakking wordt geplaatst, waarmee de producten automatisch worden verhoogd. "Zo zijn de AGF-producten altijd goed zichtbaar en zitten de kratten altijd vol. Dit leidt tot een besparing van tijd, geld en producten. Een speciale rol-over voorkomt dat de producten afglijden", somt Jurgen op. Daarbij zorgt het presentatiesysteem voor een rustig en helder schap, wat het een betaalbaar alternatief maakt voor de opvouwbare kratten.



SPAR heeft in Oostenrijk het systeem een jaar lang getest in Waidhofer, Hinterbrühl en Bregenz. Uit de testen blijkt dat er maar liefst 18 cent per groentekrat wordt bespaard. Op basis van deze resultaten heeft de retailer besloten vanaf eind april met alle 800 Oostenrijkse SPAR-vestigingen om te schakelen naar het Eye-Catcher-systeem.

Voor meer informatie:
Jurgen van Herp
CABKA-IPS
Rozendaalstraat 101
8900 Ieper
Tel: +32.57.22.91.23
j.vanherp@cabka-ips.com
www.cabka-ips.com