Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Henk Wolswinkel lasert groenten en fruit

Bedrukt fruit zet stempel op evenementen

Tholen - Als ondernemer in de relatiegeschenken zag Henk Wolswinkel van Promogoed een groeiende vraag naar originele relatiegeschenken. In september vorig jaar startte hij daarom Bedrukt-Fruit.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van groenten en fruit voorzien van een logo of tekst. "Hoewel de mogelijkheid om groenten en fruit te bedrukken relatief onbekend is, hebben we al leuke orders mogen leveren. Onlangs leverden we bijvoorbeeld pepers met tekst aan een evenement op de TU Delft," aldus Henk.



De groenten en fruit haalt Henk bij zijn relaties en de versheid wordt gewaarborgd door de manier van bedrukken en opslag in de eigen koeling: "Appelen bedrukken we met eetbare inkt en de rest personaliseren we met een laser. Wij leveren vooral aan bedrijven tijdens evenementen en beurzen. Maar denk ook aan open dagen of jubilea. Het hele proces van ontwerpen, bedrukken en leveren duurt ongeveer twee weken maar in overleg kan het ook sneller. Op de website hebben we een handige rekentool, die de prijs voor een levering berekend. De volumes die wij leveren, beginnen bij 100 exemplaren en eindigen in het oneindige."



In het brede scala aan te bedrukken soorten is de appel volgens Henk het meest populair: "Omdat een appel niet geschild hoeft te worden verkopen we deze het meest. De appel is een makkelijk en handzaam product. We leveren de appels in een groene of rode variant. Waarbij de bedrukking in wit wordt aangebracht. We gebruiken daarvoor stevige appelsoorten die het hele jaar leverbaar zijn."

Meer informatie:
Bedrukt Fruit
Henk Wolswinkel
T: 0318 - 727 009
E: info@bedrukt-fruit.nl
www.bedrukt-fruit.nl