Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BeeBox bioproducten nu landelijk beschikbaar

Beebox maakt Nederlandse biologische producten landelijk beschikbaar per 17 augustus 2015. Hiermee kunnen voor het eerst alle Nederlanders kiezen voor biologisch eten met puur Hollandse producten, 100% afkomstig van Nederlandse telers. Nu zijn consumenten vooral aangewezen op supermarkten met meer dan de helft buitenlandse biologische producten in de schappen.

Biologisch eten is steeds meer een trend. Dit betekent dat consumenten niet meer genoegen nemen met enkele biologische producten in de maaltijd. Men wil steeds meer een volledig biologisch eetpatroon met zoveel mogelijk Nederlandse producten. Beebox kiest als enige EKO-gecertificeerde maaltijdboxen-leverancier voor seizoenproducten, direct van Nederlandse telers. Beebox laat consumenten zo kennis maken met de volledige breedte van wat Nederlandse telers te bieden hebben. Door de korte ketens wordt de versheid sterk verhoogd en het aantal voedselkilometers met 90% gereduceerd ten opzichte van het gemiddelde supermarktproduct. Door deze keteninterventie blijven de kosten beperkt en kan beebox biologische producten minimaal 5% goedkoper aanbieden dan supermarkten.



Beebox is een snel groeiende franchiseorganisatie met 27 lokale ondernemers, verspreid over Nederland. Samen met distributeur Vers en Fijn uit Nieuwegein wordt nu landelijke distributie gerealiseerd (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Publicatiedatum: