Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

26 studenten starten opleiding bij Landgard

Met de start van het nieuwe studiejaar begroet de Duitse Landgard Group 26 nieuwe studenten. In de komende twee tot drie jaar zullen zij de meest uiteenlopende werkterreinen bij Duitslands grootste afzetorganisatie voor bloemen, planten, groenten en fruit leren kennen.

De nieuwe leerlingen zijn verdeeld over de opleidingsprogramma's koopman in de groothandel en buitenlandse handel, koopman voor expeditie en logistieke dienstverlening, vakman magazijnlogistiek, beroepschauffeur en informaticus systeemintegratie. Dit opleidingsspectrum toont de veelzijdige beroepsmogelijkheden binnen de Landgard Group aan.


Verwelkoming van de nieuwe leerlingen op het hoofdkantoor in Herongen

Negen van de 26 leerlingen zijn hun opleiding begonnen op het hoofdkantoor van Landgard in Herongen. Samen met zes andere studenten van andere vestigingen werden ze op de eerste dag van hun opleiding in Herongen welkom geheten door Armin Rehberg, de bestuursvoorzitter van Landgard, Ronny Böhm, Business Partner Human Resources en opleidingsbegeleider Johanna Vennekel. Bij deze gelegenheid kregen zij naast omvangrijke informatie over de bedrijfsgroep Landgard ook een overzicht over hun opleidingsprogramma.

De nieuwe leerlingen verwachten bij Landgard veelvuldige mogelijkheden aangezien ze tijdens hun opleiding veel verschillende afdelingen doorlopen en zo een indruk krijgen van heel uiteenlopende werkterreinen.
Publicatiedatum: