Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
29 september 2015

Seminar Cultuurverschillen in Zakendoen: Nederland - België

In het zakendoen is het belangrijk dat u dezelfde taal spreekt als uw tegenpartij. Veel meer nog dan de bestaande verschillen tussen het 'Hollands' en het 'Vlaams' gaat het hierbij over verschillen qua bedrijfs- en zakencultuur en uiteenlopende verwachtingspatronen.

NKVK, de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, organiseert een interactief seminar met als doel de bewustwording dat zakendoen in Nederland en België een andere aanpak vraagt. Aan de hand van enkele kernthema's aangevuld met praktijkvoorbeelden wordt u ondergedompeld in de zakencultuur van het andere land.

Expert Dick Dresselhuis is geboren in Nederland, maar denkt als een Belg. Met meer dan 40 jaar ervaring in het zakendoen tussen Nederland en België geeft hij aan hoe belangrijk het is om elkanders cultuurverschillen te kennen. Het vergt een goede voorbereiding, wil je succesvol zakendoen met je buurland.

Informatie:

Doelgroep: Alle Nederlandse of Belgische bedrijven, groot of klein, gevestigd of startend, die succesvol zaken willen doen over de onderlinge grens heen.
Datum: Dinsdag 29 september 2015
Tijd: 9.00 uur - 14.00 uur
Locatie: E 10 Hoeve, Kapelstraat 8, 2960 Brecht Deelname*:
Leden: €221, collega/introducé: gratis
Niet-leden: €295, collega/introducé: €250

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: