Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fresno Food Expo

Grootse AGF-show in de VS presenteert 32 nieuwe producten

Fresno Food Expo laat 32 nieuwe innovaties zien op het gebied van verpakkingen en druivensoorten. Deze producten zijn concepten van 29 verschillende bedrijven in de San Joaquin Valley.
 
In dit derde jaar is New Product Awards inmiddels uitgegroeid tot een strategisch platform voor de lancering van nieuwe producten. Variërend van conventionele en bioproducten tot smaakvolle wijnen, bieren en sapjes, speciale kazen, stevige pepers en pittige kruiden.

Alle producten strijden om de Buyer's Choice en People's Choice Awards. De 32 producten zijn bekeken, gerangschikt en teruggesnoeid tot een aantal van 10 finalisten voor de Buyer's Choice Award door een panel van marketing en leiders van de voedselindustrie op de nieuwe product awards review op 8 juli 2015.

"Deze jury brengt uitgebreide ervaring naar de Awards met uniek besef van de altijd veranderende consumentenmarkt van de verschillende categorieën binnen de AGF-sector" aldus Amy Fuentes, directeur van de Fresno Food Expo in Fresno. "Zij begrijpen wat een bedrijf nodig heeft om een product concurrerend in de markt te zetten." De Buyers Award wordt aangekondigd tijdens de Fresno Food Expo business to businuss gedeelte op 23 juli om 13.30 uur.

De volgende bedrijven bereikten de finales van de Buyers Award: Baloian Farms Mini Pepper Dipper Cups, Brandt Farms Grape Jammers, Busseto Foods Natural Salami Snack Cups, Heart Ridge Farms Flavored Dry Roasted Almonds, Molucca Chocolate Craft Chocolate Bars, Organic Pastures Truly Raw Shredded Cheese, Rosa Brothers Milk Company Lactose Free Chocolate Milk, Scout Olive Oil Premium Extra Virgin Olive Oil, Top O' The Morn Farms Farmstead Sweet Cream Butter and Traina Foods Sriracha Sun Dried Tomato Ketchup.



Ook het publiek heeft een stem in deze wedstrijd. Alle 32 nieuwe producten kunnen bekeken worden op de website en de Facebookpagina van Fresno Food Expo.

De stemmen worden geteld naar het aantal likes op Facebook in combinatie met stemmen die tot 23 juli via email uitgebracht worden. De winnaar van de Peoples Choice Award worden diezelfde avond om 6.00 uur uitgeroepen door Fresno Mayor Ashley Swearengin.

Vorig jaar werden er zo'n 4600 stemmen uitgebracht gedurende de drie weken van de Expo. Baloian Farms was toen de winnaar van de Peoples Choice Award voor hun Squash Sauté Kits. De aandacht gaf het product online meer bekendheid. Daar profiteerde niet alleen de winnaar van maar alle deelnemende partijen.
De San Joaquin Valley staat bekend als een van de meest rijke en diverse gebieden wat betreft agrocultuur. Hiermee is de de Valley een broedkamer voor de innovatie in de voedselindustrie en heeft een goede toegang tot internationale markten.

De 2015 Fresno Food Expo wordt op dinsdag 23 juli 2015 gehouden in het Fresno Convention & Entertainment Centrum New Exhibit Hall. Van 9.00 uur tot 17.00 uur is er een besloten business-to-business meeting die alleen toegankelijk is voor geselecteerde deelnemers die zich vooral geregistreerd hebben. Van 17.00 uur tot 20.00 uur is er een evenement dat toegankelijk is voor alle deelnemers. Hier ervaren de bezoekers de smaak en innovaties van kwaliteitsproducten afkomstig van de San Joaquin Vallei en ontmoeten er de bedrijven achter de producten.

Voor meer informatie: www.FresnoFoodExpo.com

Contact: 
Ashlee Wolf
Cohen Communications
T: (559) 222-1322 / M: (559) 916-5101 

Amy Fuentes
City of Fresno
T: (559) 621-8362 / M: (559) 790-3204 
Publicatiedatum: