Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HelloFresh bezorgt nu ook op Waddeneilanden

HelloFresh levert sinds deze week haar boxen ook op de Waddeneilanden. De bezorger van maaltijdboxen levert de boxen nu overal gratis aan huis in Nederland en Vlaanderen en is hiermee de eerste in haar segment.
 
HelloFresh leverde al in de rest van Nederland en in Vlaanderen en Brussel haar boxen. Sinds deze week kunnen ook bewoners van de Waddeneilanden een lidmaatschap afsluiten en wekelijks de HelloFresh Box met verse ingrediënten en verrassende recepten tot aan de deur laten bezorgen.


 
Leveren op de Waddeneilanden is voor veel webwinkels een uitdaging in verband met de kostbare en tijdrovende bootovertocht. Veel webshops kiezen er daarom voor niet te leveren op de Waddeneilanden of hiervoor een extra toelage te vragen. HelloFresh heeft bovendien nog de complexiteit dat de boxen versproducten bevatten, die gekoeld bij hun klanten aan huis moeten worden geleverd. Toch belooft HelloFresh dat zij elke week de box gratis komen bezorgen en dat eilandbewoners net zoveel betalen als hun landgenoten elders in het land.
"Waarom zouden klanten die op een eiland wonen meer moeten betalen? Wij vinden dat iedereen voor dezelfde prijs van onze recepten en ingrediënten moet kunnen genieten." Aldus Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België.
 
Over HelloFresh
HelloFresh is ruim drie jaar geleden opgericht en biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen. Vorig jaar had het bedrijf de Europese primeur voor de levering van boodschappen op zondag. Sinds januari 2015 levert het bedrijf ook maaltijdboxen aan Vlaamse en Brusselse huishoudens. Afgelopen maand werd Maartje Frederiks, verantwoordelijk voor HelloFresh in Nederland en België, nog uitgeroepen tot meest innovatieve e-commerceprofessional van 2015.
 
Publicatiedatum: