Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schiphorst verbetert de hygiëne pallet

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek in Deventer, producent en leverancier van kunststof bakken, pallets en palletboxen, heeft de kunststof hygiëne pallet verder geoptimaliseerd. In de hygiëne pallet worden belangrijke hygiënische- en mechanische eigenschappen verenigd tot een ladingdrager voor de logistieke handeling van levensmiddelen, vlees en farmaceutische artikelen. De hygiëne pallet is geoptimaliseerd naar wensen vanuit de markt en verbeterd voor gebruik in geautomatiseerde opslagsystemen.



De hygiëne pallet is geheel geproduceerd uit nieuw, levensmiddelgeschikt HDPE. Het gladde oppervlak van de gesloten pallet voorkomt dat vuil zich ophoopt. Er zijn geen groeven, kieren of andere holtes waar bacteriën of schimmels zich zouden kunnen vestigen. De vormgeving van de pallet zorgt dat deze eenvoudig en snel te reinigen en drogen is. De stevige robuuste pallet biedt een hoog draagvermogen: van 1.250 kg in stelling tot 5.000 kg statisch en kent een lange levensduur.


De vernieuwde hygiëne pallet onderscheidt zich door de afgeronde hoeken aan zowel de buitenkant van de pallet als aan de sleeplatten en klossen. Hiermee wordt beschadiging aan de pallet bij het gebruik van heftruck of pompwagen voorkomen en bovendien maakt het de pallet uitermate geschikt voor geautomatiseerde transportsystemen.

Meer informatie:
Schiphorst Transport- en Opslagtechniek
T: +31 (0)570-622944
www.schiphorstbv.nl
Publicatiedatum: