Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"zo vol van smaak en zo lekker zoet"

"Blogger tipt "lekkerste tomaat ooit"

"Dit zijn de lekkerste tomaatjes die ik ooit heb gegeten." Dat schrijft blogger Serena over de tomaten van Harvest House, die ze bij de LIDL kocht. In haar artikel "Sharing on Saturday", met wekelijks tips voor de lezers, schrijft ze over haar vondst. "Thuis plukte ik er eentje van zijn takje, stopte hem in mijn mond en dacht: 'dit zijn de lekkerste tomaatjes die ik ooit heb gegeten'. Echt, ze zijn zo vol van smaak en zo lekker zoet!" De tomaten zijn de Axiany, van Axia Vegetable Seeds.


Foto van Beautylab. Lees de hele reportage hier.

Voor wie blogs onderschat als onzin op internet: dagelijks trekt deze blog 56.000 unieke bezoekers. In de volgende Primeur schrijven we meer over de kracht van deze publicaties.

In het artikel meteen ook een tip: de schrijfster moest wel weken wachten tot ze haar favo tomaten opnieuw kon kopen. "Ik had binnen 10 minuten alle tomaatjes opgesnoept. De dag erna ging ik terug naar de Lidl om er meer in te slaan. En wat bleekā€¦ de tomaatjes waren weg! Arme ik, ik had er nog wel zo veel zin in!" Pas twee weken later waren ze weer beschikbaar.

Publicatiedatum: