Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse teler en Enza Zaden partners in minipaprika

Pure Flavor en Enza Zaden hebben een samenwerkingsverband aangekondigd waarbij Pure Flavor zal optreden als een van de exclusieve telers en vertegenwoordigers van de Tribelli minipaprika voor de Noord-Amerikaanse markt.

Tribelli is een bekend merk in Europa en staat voor de kwaliteitspaprika's van Enza Zaden. "We zijn blij om samen te werken met Enza. De vrijwel pitloze Tribelli minipaprika gaat het waarschijnlijk erg goed doen bij onze Amerikaanse klanten," zegt Jamie Moracci, directeur van Pure Flavor. "We kijken ook uit naar de mogelijkheid om met deze 100% kasgeteelde paprika tegemoet te kunnen komen aan de brede vraag in Noord-Amerika."


 
De twee bedrijven spreken van een unieke samenwerking om speciale marketingcampagnes en retailpromoties op te zetten, waaronder een eigen website. De Tribelli minipaprika van Aurora Bites™, het huismerk van Pure Bites, zal dit voorjaar in productie gaan. In het najaar moet de teelt in volle gang zijn.

"Met deze nieuwe samenwerking krijgt Enza de gelegenheid om het succes van de Tribelli minipaprika in Noord-Amerika uit te breiden. In de afgelopen jaren hebben Pure Hothouse en Enza Zaden een sterke relatie opgebouwd gebaseerd op innovatie en samenwerking. Met de input van de partners van Pure Flavor en de technische expertise van Enza verwachten we in de komende jaren nog meer groei te zien," aldus Freek Knol, regiomanager voor Enza in Noord-Amerika.

Meer informatie:
Pure Flavor Team
Phone: 519.326.8444
Publicatiedatum: