Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
exportgroei

Bom Group verhuist naar grotere locatie

Met ingang van 4 januari 2016 verhuist de Bom Group al haar activiteiten naar een nieuwe locatie. De huidige locatie aan de Slachthuisstraat te Naaldwijk biedt vanuit het logistiek oogpunt onvoldoende mogelijkheden om de export verder te laten groeien. Op de Kulkweg 40 te Hoek van Holland komt een modern kantoor, ruime bedrijfsruimte en op- en overslagfaciliteiten om de activiteiten van Bom Group in kassenbouw, scherminstallaties, klimaatinstallaties en turn-key projecten volledig te faciliteren.



Na ruim 25 jaar blijkt dat het pand aan de Slachthuisstraat 7 te Naaldwijk onvoldoende uitgerust om de groeiende stroom van logistieke exporthandelingen te kunnen verwerken. Vandaar dat al wat langer werd rondgekeken naar mogelijkheden om hier structureel verbetering in aan te brengen. Het bedrijfspand aan de Kulkweg in Hoek van Holland - voorheen bekend als thuisbasis van Zwirs-Knijnenburg - biedt naast ruime en moderne faciliteiten, ook veel meer capaciteit om het logistieke proces van in- en uitgaande goederen snel en vakkundig te kunnen laat plaatsvinden. Daarnaast biedt de nieuw aangelegde 'Hoeksebaan' een prima ontsluiting richting het Westland, de A20 en de A4. In het bijna 50-jarige bestaan van de Bom Group biedt dit weer een nieuwe stap in de verdere (strategische) groeipotenties naar o.a. markten in het Midden-Oosten, Amerika/Canada en Azië.

Vanaf november 2015 zullen de verhuizingsactiviteiten daadwerkelijk ingang worden gezet, zodat de organisatie vanaf 4 januari 2016 volop kan starten.
De officiële opening van de nieuwe behuizing zal naar verwachting gaan plaatsvinden omstreeks het 50-jarige bestaan van de Bom Group, welke in maart 2016 zal worden bereikt.

"Wij als directie én onze medewerkers zijn trots op deze uitdagende stap, passend in de steeds vernieuwende daadkracht van de Bom Group. Deze beide heuglijke gebeurtenissen – verhuizing en bedrijfsjubileum – zullen we samen met onze medewerkers en relaties op een gepaste wijze gaan vieren", zo blikt het bedrijf al vooruit.

Voor meer informatie.
Bom Group
Rob Grootscholten
Tel.nr. +31-174639423 (direct)
Mob.nr. +31-653713374
r.grootscholten@bomgroep.nl
www.bomgroep.nl
Publicatiedatum: