Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arie van de Wijgert nieuwe commercieel directeur van Komeco

Komeco, producent en exporteur van biologische meststoffen uit Nederland, heeft aangekondigd dat het Arie van de Wijgert heeft benoemd als commercieel directeur. Van de Wijgert heeft meer dan 15 jaar ervaring in de productie, ontwikkeling, marketing en export van biologische meststoffen.

Komeco is een onderdeel van Gicom. Gicom is een specialist in de ontwikkeling van computergestuurde klimaatsystemen voor de champignonteelt, afvalverwerkingssystemen, mestverwerkingssystemen en luchtzuiveringssystemen. Al meer dan 30 jaar creëert Gicom innovatieve systemen op maat voor elke verwerkingsbehoefte. 6 jaar geleden kocht Gicom het bestaande biologische meststofbedrijf Komeco. De onderneming werd gemoderniseerd met productie-installaties en composteringstechnologie.



Met een productiecapaciteit van 60.000 ton per jaar is Komeco er klaar voor om de activiteiten over de hele wereld uit te breiden. "Arie brengt veel kennis mee, met name voor de marketing en de innovatie van biologische meststoffen," aldus Gé Groeneboom, voorzitter van Gicom. "Arie is erkend en gerespecteerd om zijn kennis en enthousiasme en met zijn expertise hopen we nog meer te groeien en te innoveren."

Meer informatie:
Komeco
Arie van de Wijgert
Colijnweg 2
8251 PK Dronten
The Netherlands
website: www.komeco.nl
E-mail: sales@komeco.nl


Publicatiedatum: