Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale verpakking maïs voor fijnproevers

Fresh Life Harvest™ Whole Ear Gourmet Sweet Corn (compleet met kruiden, zoals de chilipeper-limes Tajin), is het eerste producten van Next Level Fresh LLC. Liefhebbers van suikermaïs kunnen hun trek met dit product binnen twee minuten bevredigen.

Elke maïskolf is een non-GGO ras en wordt zowel voor de oogst als voor de verpakking gecontroleerd op zijn zoetheid. Alle maïs in de productlijn begint als een individueel verpakte, gepelde, gewassen en ready-to-cook kolf. Daarna wordt hij op een van de drie manieren samengesteld en verkocht: als retailitem voor onderweg, als een foodservice product in een verpakking van vier voor retail en een verpakking van acht voor zelfbedieningsgroothandels. 

Elk product wordt verpakt in een kartonnen verpakking met veel informatie, die door zijn efficiënte vorm gemakkelijk in het koelschap past. Retailprijzen zijn afhankelijk van verkoopkanalen. De maiskolven zullen het hele jaar door verkrijgbaar zijn en moeten de populariteit van het product buiten het seizoen van april tot 4 juli vergroten. 

Whittles ging een samenwerking aan met twee bekende telers en verpakkers van suikermaïs, die ook selderij en bladgroente produceren in het zuiden van Florida. 
Publicatiedatum: