Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Praxas optimaliseert distributieketen AGF

Als leverancier van beschermings- en controlemiddelen streeft Praxas naar een zo veilig mogelijke distributieketen om verspilling van groenten en fruit te voorkomen. Het percentage verspilling, nog voordat de consument is bereikt, is hoog en kan grotendeels worden voorkomen. Praxas stelt zich ten doel haar klanten een stukje bewustwording bij te brengen van de mogelijke risico's in hun keten. Gezamenlijk analyseren waar de knelpunten liggen teneinde de risico's en oplossingen bij elkaar te brengen door het bieden van de best passende en kwalitatief hoogwaardige producten.



Risico's
De meest voorkomende risico's in de AGF sector zijn ethyleen, schimmel, vocht en temperatuur. Risico's die tijdens opslag en transport kunnen leiden tot derving en dus verlies en grotendeels te voorkomen zijn door de innovatieve oplossingen, die Praxas biedt en waar een groot aantal AGF-bedrijven reeds gebruik van maken.

Kennis
Door haar jarenlange ervaring binnen verschillende sectoren is ruime kennis opgedaan op het gebied van kwaliteitscontrole- en behoud. Kennis van de ene sector past Praxas toe in andere sectoren waardoor de beste oplossingen worden geboden om de veiligheid in een distributieketen te optimaliseren. Praxas focust zich op kennisdeling en deelt haar knowhow dan ook graag met haar klanten. Kennis inzetten als middel om gezamenlijk een hoger doel te bereiken, past dan ook perfect in de missie en visie van het bedrijf.



Oplossingen
Praxas beschikt over een groot aantal oplossingen, die derving van goederen voorkomen: ethyleenfilters, datarecorders, vochtabsorbers, luchtreinigers en koelelementen zijn enkele voorbeelden. Iedere groenten- of fruitsoort kent weer andere ketenrisico's en Praxas zoekt samen met de klant naar een manier om zoveel mogelijk verspilling te voorkomen om zo meer rendement uit producten te halen.

Toekomst
Praxas is vooruitstrevend en ambitieus en neemt zich voor de komende jaren nog meer kennis te vergaren zodat risico en oplossing nog dichter bij elkaar worden gebracht. Uiteindelijk wil iedereen derving van groenten en fruit voorkomen en Praxas pakt daar graag een prominente rol in. Recentelijk heeft het bedrijf dan ook een nieuwe website gelanceerd (www.praxas.com), die zich kenmerkt door het informatieve karakter op ieders kennisniveau. Een AGF'er, die zich nog niet bewust is van de risico's in zijn keten, vindt er prima zijn weg alsook de klant die prima op de hoogte is van de oplossingen voor zijn risico.

Voor meer informatie:
Praxas
Tel: +31 (0)76 50 40 268 of
info@praxas.com.
www.praxas.com
Publicatiedatum: