Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan van Paassen en Kees Kipping naar DLV glas & energie

Bij DLV glas & energie zijn onlangs twee nieuwe adviseurs aan de slag gegaan. De 25-jarige Jan van Paassen is als tuinderszoon opgegroeid tussen de gewassen. Met zijn enthousiasme, praktische tuinbouwkennis en opleiding bouwkunde als achtergrond is hij een uitstekende aanvulling op het team. Jan gaat bij DLV als adviseur van start en zal zich verder gaan ontwikkelen tot projectleider.



Daarnaast verwelkomt DLV de 36-jarige Kees Kipping, geen onbekende in de glastuinbouwtechniek. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als calculator, werkvoorbereider en projectleider in de installatie- en kassenbouwbranche. Kees gaat aan de slag als projectleider van glastuinbouwprojecten.

Met deze uitbreiding verstevigt DLV glas & energie haar positie en is zij goed voorbereid op de snel groeiende activiteiten, nationaal en internationaal. Wilt u kennis maken of succes wensen, dat kan. Jan van Paassen is te bereiken op j.vanpaassen@dlvge.nl of 06-2654 4510. Kees Kipping is te bereiken op k.kipping@dlvge.nl of 06-5467 4613.

DLV glas & energie adviseert glastuinbouwondernemers en investeerders op het gebied van glastuinbouwprojecten, energievraagstukken, mileu en vergunningen en is gevestigd in Naaldwijk. Meer info: www.dlvge.nl.

Publicatiedatum: