Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
als onderdeel van haar operational excellence programma

Greenyard Foods reorganiseert Poolse diepvriesdivisie

Greenyard Foods zal de Poolse diepvries verwerkings- en verpakkingsactiviteiten van de productiesites te Lipno en Elk centraliseren op de site van Lipno, waar belangrijke investeringen gepland zijn om efficiƫntieverbeteringen te realiseren. De opslagactiviteiten zullen in Elk blijven. De netto impact op de werkgelegenheid in de Poolse organisatie wordt ingeschat op 60 personen. Greenyard Foods zal de werknemers die door de reorganisatie getroffen worden, ondersteunen bij het vinden van een nieuwe job.

De reorganisatie in Pinguin Foods Poland kadert binnen de 4 strategische pijlers van Greenyard Foods: focus op zowel de klant als de consument, operational excellence, cash flow verbeteringen en verhogen van de efficiƫntie van de organisatie. Om operational excellence te bereiken, onderzoekt de Groep continu mogelijke opportuniteiten om de efficiƫntie verder te verbeteren. De reorganisatie en investering in Polen is het gevolg van een gedetailleerde analyse, waaronder de agro toelevering en infrastructuur. De reorganisatie zal worden aangevat in de lente van 2015.

Quote van Marleen Vaesen, CEO van Greenyard Foods:

'Operational excellence is een strategische prioriteit voor Greenyard Foods. De voorgenomen reorganisatie in Polen is een belangrijke stap om onze operationele activiteiten verder te optimaliseren door de activiteiten te concentreren in een gereduceerd aantal fabrieken. We zijn ervan overtuigd dat de centralisatie en de investeringen zullen bijdragen aan onze groei in Polen en aan de totale groei van de diepvriesdivisie.'

Publicatiedatum: