Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: 'onkruidsalade' op tuinseminarium

Kim Greenwood, Organic Master Gardener and Special Projects Coordinator voor de Langley Environmental Partners Society, zal spreken op het Salmon Friendly Gardens seminarium op 14 maart in Lanley Township. Hier zullen mensen uit de omgeving worden uitgelegd hoe ze beter kunnen zijn voor het milieu door hun eigen voeding te telen.

Het evenement zal duren van 13:00 tot 16:30 en er zullen een aantal tuinexperts aanwezig zijn. Tijdens de pauze zullen de gasten een salade van 'onkruid' aangeboden krijgen. Dit om mensen aan te moedigen het onkruid in hun tuin op te eten in plaats van te verwijderen met beschermingsmiddelen.

Het belang van bijen zal ook worden besproken. De bijenpopulatie in Lower Mainland is aan het afnemen.

Bezoekers zullen worden verteld over waar en hoe ze planten moeten aanplanten zodat er zo min mogelijk bechermingsmiddelen gebruikt hoeven worden. Susie Egan, een landschapsontwerpster uit de VS, zal een lezing geven 'Hoe uw tuin te versieren met schaduw minnende planten'.

Publicatiedatum: