Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stand van zaken SDE+ op 12 februari 2015

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) is een regeling die het ministerie van Economische Zaken inzet om de productie van duurzame energie te stimuleren. De SDE+ 2014 is op 18 december, 17:00 uur gesloten.

Voor de SDE+ 2014 is een budget van € 3,5 miljard beschikbaar om projecten te ondersteunen. De aanvragen worden nu inhoudelijk beoordeeld. De beoordeling van deze projecten kan leiden tot een (gedeeltelijke) honorering, een afwijzing of een intrekking.
 
Op donderdag 12 februari 17:00 uur zijn, van de aanvragen tot 18 december 2014 17.00 uur, 1.548 aanvragen voor SDE-subsidie gehonoreerd. Hiermee is € 1.859 miljoen van het beschikbare budget voor 2014 aan projecten toegekend.
 
De tabel Stand van zaken SDE+ 2014 wordt iedere twee weken geactualiseerd totdat het volledige budget voor 2014 aan projecten is toegekend.
Klik hier voor de tabel en een gedetailleerd overzicht.

bron: RVO
Publicatiedatum: