Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Compac: Sorteersystemen afgestemd op verschillende markten

Met de recente overname van het Spaanse Fomesa breidt het Nieuw-Zeelandse bedrijf Compac verder uit in Europa. Compac is gespecialiseerd in sorteersystemen voor de AGF. Global Head of Sales en Marketing Mike Riley: "Dit is van oudsher een zeer belangrijke markt voor ons. Klanten vragen steeds vaker om specifiek afgestemde systemen en ook worden we in toenemende mate gevraagd om hele verwerkingsruimtes in te richten."



"Deze brede vraag is waar de markt naar toe beweegt," zegt Mike. "Het Spaanse Fomesa maakt deel uit van deze diversificatie en het is tegelijk een springplank voor andere delen van Europa." In Spanje is Compac ook een partnership aangegaan met García Aranda, die biologische citroenen levert aan Lidl. "Dit maakt ons ook bekend bij ketens als Lidl, hetgeen weer van invloed kan zijn op andere leveranciers."



Compac is gericht op traceerbaarheid, voedselveiligheid en voedselzekerheid. Mike: "Hoe meer we praten met nieuwe en bestaande klanten, hoe beter we het ecosysteem in kaart kunt brengen en samen naar meer complete oplossingen kunnen zoeken. Uiteindelijk is dit wat supermarkten en klanten willen. Daarom proberen we om groter en breder te denken, de gehele supplyketen te overzien, denken en uitzoeken welke partners we zouden moeten hebben en in welke technologieën we moeten investeren."





Meer informatie
Nathan Soich
Compac
Tel: +64 99292511
Email: nathan.soich@compacsort.com
www.compacsort.com
Publicatiedatum: