Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KUBO hoofdsponsor op 11 april

Leden Team Westland halen talkshow Humberto Tan naar Monster

Op zaterdagavond 11 april komt Humberto Tan naar het Westland. De presentator van RTL Late Night is die avond gastheer tijdens een speciale Team Westlandversie van zijn talkshow. Die wordt gehouden in de Westlandse Druiventuin in Monster. De komst van Humberto Tan is een initiatief van een aantal leden van Team Westland. Met de eenmalige talkshow willen ze extra geld ophalen voor Team Westland, dat in 2015 voor de achtste keer deelneemt aan Alpe d'HuZes. Hoofdsponsor is KUBO uit Monster.



In de vorige zeven afleveringen van Alpe d'HuZes heeft Team Westland een bedrag van 1 miljoen euro bijeengebracht. Dat is niet alleen gebeurd met fietsen, maar ook met een groot aantal acties die door leden zijn gehouden. Het plan om Humberto Tan een talkshow in het Westland te laten presenteren, kwam spontaan op tijdens een avondje brainstormen. De anchorman van RTL Late Night bleek graag bereid om eenmalig naar het Westland te komen.

De show, Westland Late Night geheten, zal in het teken staan van passie, topsport en overwinnen.

De vier gasten voor de avond staan al vast. Dat zijn dr. Wilbert Zwart, die onderzoek doet naar hormoongevoelige tumoren, topsporter en ex kankerpatiƫnt Esther Schouten, ex profwielrenner Michael Boogerd en Roel de Bakker, deelnemer Team Westland 2015.

Na de talkshow is het tijd voor feest! De zaal zal in no time worden omgetoverd tot een grote Crazy Piano's setting met 2 piano's en bespelers, die de zaal op z'n kop gaan zetten.

KUBO hoofdsponsor
De opbrengst van de avond moet komen van sponsors en de verkoop van losse stoelen. Een hoofdsponsors is er inmiddels: KUBO dat vlakbij de Druiventuin is gevestigd. Met het aantrekken van subsponsors en het verkopen van stoelen willen de zes Team Westlandleden een fors bedrag binnenhalen voor de komende editie van Alpe d'HuZes. Meer informatie is er te vinden op de Facebookpagina van het event: facebook.com/westlandlatenight.


Publicatiedatum: